Assortiment amaryllis

Onderstaand vindt u het complete actuele amaryllis-sortiment uit onze eigen veredeling. Een deel van dit sortiment is vooral geschikt voor snijcultuur of juist voor potcultuur, terwijl een ander deel voor beide doeleinden geschikt is.

Wij leveren plantmateriaal als uitgangsmateriaal voor de professionele bloemen- en bollentelers, maar hebben van een aantal rassen ook leverbare bollen beschikbaar vanuit eigen teelt (mits voorradig). De overige rassen in deze lijst kunnen wij voor het merendeel ook leveren maar zijn ook beschikbaar bij andere leveranciers. Voor aantallen onder 100 stuks per ras kunt u terecht bij onze webshop.

De beschikbaarheid van plantmateriaal van de diverse rassen kan variëren Indien een ras niet in onderstaand overzicht voorkomt kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier of per e-mail, fax of telefoon. In vrijwel alle gevallen kunnen wij u dan een of meer vergelijkbare rassen aanbieden.

Meer informatie?

Voor gedetailleerde informatie, specifieke vragen over beschikbaarheid, eigenschappen en teeltmogelijkheden van de verschillende rassen kunt u contact opnemen via het contactformulier. Onze specialisten zullen deze vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.