Open dagen amaryllis vanaf 20 januari

Vanaf 20 januari a.s. is er gedurende drie weken voor vakgenoten de gelegenheid om onze amaryllis bloeiproeven te bekijken.  In totaal zijn er meer dan 30 rassen te bezichtigen voor zowel pot- als snijcultuur. Daarnaast zijn er ruim 100 nieuwe selecties ter beoordeling opgeplant waaruit de komende jaren een keuze zal worden gemaakt.

Vanaf deze week zal er op de website elke maandag een update worden geplaatst met foto’s, zodat de ontwikkeling ook online te volgen is.

Vanwege de bijzondere situatie waar we momenteel mee te maken hebben,  zijn wij genoodzaakt om de jaarlijkse open dagen op een enigszins aangepaste wijze te organiseren. Dit betekent dat  bezoek alleen mogelijk is op afspraak en met maximaal  2 personen tegelijk. In de periode van 20 januari tot en met 13 februari kan er een afspraak worden gemaakt per mail (info@penningfreesia.nl), Als het voorgestelde tijdstip reeds bezet is krijgt u binnen 24 uur hiervan bericht en wordt u verzocht een andere datum/tijdstip te kiezen. Uiteraard worden tijdens het bezoek alle geldende maatregelen nageleefd, deze zijn bij de ingang van ons bedrijf vermeld.  Bij klachten als koorts, hoesten en verkoudheid wordt u verzocht om de afspraak te annuleren. Dit geldt uiteraard ook voor onszelf.